Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Jordbær sour mocktailJordbær sour mocktail
295,00 kr

Pris som konfigureret: 236,00 kr

Varenummer: cock-0026

Super lækker alkoholfri jordbær sour mocktail. 
Det er ikke kedeligt at nyde drinks uden alkohol, de kan nemlig smage fantastiske. Når en drink er alkoholfri, hedder det en mocktail. Denne mocktails smager af sol og sommer og jordbær.
Den er lavet på jordbær og lime som gør den frisk og lækker!

 
Beskrivelse

DetaljerAlkoholfri jordbær drink

3 cl. 1883 Routin Jordbær sirup
1½ cl. 1883 Routin Rørsukker sirup
3 cl. Limesaft
2 cl. Danskvand

Fyld et drinksglas med isterninger.
Kom isterninger i en shaker, og tilføj alle dine ingredienser. Undlad danskvand!
Shake i 15-20 sekunder og strainer over i dit drinksglas.
Top med danskvand
Pynt med friske jordbær og et sugerør

Se flere alkoholfrie opskrifter her


Hvad er en mocktail?

En mocktail er en alkoholfri drink, sammensat af forskellige former for juice, saft og frugtpuré. Her går man utrolig meget op i at den æstetisk ser flot og vellavet ud. I dag har de fleste restauranter, barer og hoteller altid et lille udvalg af mocktails på deres menukort. Det er rigtig god stil, da flere og flere ofte foretrækker en sjov nat, uden tømmermænd. 

Hvad er en drink?
En drink er en simpelt blanding, som indeholder stærkt spiritus (gin, rom, vodka, tequila, osv.) sodavand, saft eller juice.
Eksempel på en drink: Dark n stormy, Gin hass, Aparol spritz, Moscow mule, Brandbil og Tom collins

Hvad er en cocktail?
En cocktail er en smule mere avanceret og sofistikeret. Men tab nu ikke pusten. En cocktail indeholder stærk spiritus (gin, rom, vodka, tequila, whisky, cognac osv.) men vil indeholde flere forskellige alkoholiske ingredienser. Dette kan ud over spiritussen også være en likør, sirup, saft, juice, frugtpure. En cocktail, mixes ofte sammen i en shaker. En cocktail bliver altid serveret med pynt, det kan være kirsebær, blomster, peelet frugter eller grønt, eller drinkspynt.
Så her går bartenderen ikke kun op i smagen, men lige så høj grad udseendet.
Eksempel på en cocktail: Pina colada, white lady, espresso martini, cosmopolitan, mojito, bloody mary eller en frugtig daiquiri

Se alle vores drinkspakker her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?