Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Koala stor rund isterning bakke - ø7Koala stor rund isterning bakke - ø7

Pris: 90,00 kr

Special Price 55,00 kr

Varenummer: Isb-0003-cm

Lav runde isterninger til din is kaffe med Koala isterningbakke .
Fin isterningbakke i orange fra Koala, der kan lave runde isterninger der måler 7 cm. i diameter.  
Vand fyldes i bunden og der efter presses toppen ned over. Du kan med fordel “pynte” dine isterninger med kaffe, så du får en kraftigere smag af kaffe når den tør op. Efter bakken har været på køl, får du 4 flotte runde isterninger. 
En isterningbakke giver dig utrolig mange dekorative muligheder frem for en pose. Du kan nemlig også putte frugt, frugt farve og urter i dine isterninger, det ser utrolig festligt ud, og vil afgive en god smag.
Prøv f.eks. med mynte blade det smager fantastisk i en is kaffe.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:

Antal isterninger: 4 styks Dimensioner isterning (cm): 7 Længde (cm): 19,8 Formens bredde (cm): 17,8 Formens højde (cm): Materiale: Polipropileno (PP) y Polietileno (PE)  Farve: Orange Produkttype: Isterningbakke


Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.