Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Party pakken med drinks pynt - 658 stykParty pakken med drinks pynt - 658 styk
199,00 kr

Pris som konfigureret: 159,20 kr

Varenummer: Mix-01

Stor party pakke med 658 stykker drinks pynt.
Denne pakke indeholder festlige sugerør, balloner, flotte Hawaii parasoller og drinkpinde som du kan bruge til pindemad, oliven eller ganisher.
En perfekt pakke til en god fest, nytårsaften eller børnefødselsdagen

Korte Piao Bambus sugerør 0,9 x 15 cm   +0,00 kr
Bambus sugerør 0,7 x 20 cm   +0,00 kr
Cocktailpinde i træ - 450 stk.   +0,00 kr
Drinkspynt lukus drinks paraply - 100 stk   +0,00 kr
Fest balloner 24 stk ass. farver   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 159,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en drinks pind?

En drinkspind er utrolig dekorativt i drinks og cocktail, flest kender nok en drinkspind i den klassiske drink dry martini, hvor en oliven er sat fast. En drinkspind pynter ikke en dry martini, men også gør det nemt at tage din oliven op ad glasset uden at skulle have dine fingre ned i din drink. Udover at fæstne garnisher (læs hvad garnisher betyder længere nede) kan en drinkspind også anvende til at omrøre både drinks og cocktails med, så man undgår bundfald og laginddelinger.


Bæredygtige sugerør til hver dag og fest

Hos mixmeister.dk kan du både finde korte og lange sugerør, farverige eller stilrene sugerør, med eller uden knæk, stor eller lille diameter. Dog kan du på vores side, kun finde bæredygtige sugerør, da vi har sagt farvel til alle sugerør lavet af plastik.
Så ligegyldig hvad du skal servere har vi et sugerør der passer til dit behov, og som du kan drikke af med god samvittighed.  Du skal blot tage stilling til hvilket sugerør der passer til dit behov.
Sugerør er en absolut nødvendighed i en bar, til en fest eller til en god frappe serveret med en masse flødeskum, de ser ikke blot dekorative ud, de har også en vældig god funktion, nemlig at dine gæster kan drikke deres drinks uden at få mælkeskæg, f.eks. ved en pina colada som indeholder en tyk kokoscreme.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister