Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Scrappys cocktail bitter sæt - Lavendel, chokolade, kardemomme og grape

Scrappys cocktail bitter sæt - Lavendel, chokolade, kardemomme og grape
239,00 kr
Varenummer: 910-010

Lær Scrappys bittert sortiment godt at kende med dette cocktail bitter sæt. Perfekt til dig der er ny i denne cocktail verden, eller dig der vil eksperimentere med nye smags varianter. Dette cocktailsæt indeholder 4 små mini flasker som hver indeholder 1,5 cl. Det lyder måske ikke af meget, med husk på du kun skal bruge enkelte dråber når du mixer cocktails.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Kardemomme bitter

Har en utrolig varme, krydrede kardemommenoter understøttet af et friskt pust af citrus. Anbefalet til rom-punch eller i en varm toddy. Den fungerer også godt i cocktails med bourbon eller tequila. 
Indeholder: 1,5 cl.
Alkohol: 52%

Grape frugt bitter

Her får du en masse friske og parfumerede noter fra grapefrugt og en fin bitterhed fra ensian som passer suverænt godt i cocktails med gin, hvid rom, tequila og mezcal. Prøv et dash i din gin & tonic, simpelt, let og nemt.
Indeholder: 1,5 cl.
Alkohol: 44%

Chokolade bitter:

Scrappy chokolade bitter fungerer godt i cocktails med mørk spiritus som bourbon, rom eller cognac, men er også ret fræk i en tequila, både i de lyse men også i de lagrede udgaver.
Indeholder: 1,5 cl.
Alkohol: 48,5%

Lavendel bitter:

En frisk, sødmefuld lavendel bitter med afrundede florale noter. Prøv den i cocktails med gin, vodka, eller tequila.
Indeholder: 1,5 cl.
Alkohol: 50,80%

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér