Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Appelsin Sirup - 1 Liter1883 Routin Appelsin Sirup - 1 Liter
109,00 kr
Varenummer: 3217690016557

Skøn frisk og syrlig sirup med appelsin smag. Appelsin er en stor citrusfrugt som indeholder en masse lækker frugtsaft, frugtkødet er orange, og har en frisk sød smag. Appelsin stammer fra det sydlige Kina. Og i 2019 blev der dyrket 79 millioner ton på verdens plan. Appelsin Sirup smager af solmodne appelsiner, og fungerer godt i cocktails og desserter. Den er genial til både lemonader og safter. Kan også anvendes i en varm kakao hvis man ønsker en twist af orange.  Appelsin sirup er rigtig god som topping på is, dessert samt i kager og marinade.
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.


 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 

Farve: Gul Duft: Friske, og frugtagtige noter som er karakteristiske for appelsin Smag: Intens frugtagtige og frisk. Til sidst løftets smagen af den skarpe side af appelsinskal Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe


Opskrifter med Appelsin Sirup:

Orange Spritz Silver Fizz:

2 cl. Appelsin Sirup
3 cl. Citron saft
5 cl. Gin
2 æggehivder
Top med danskvand

Indgredienser kommes i en shaker (UNDLAD for guds skyld danskvand! - Det sviner helt forfærdeligt :) )
Shak grundigt i 1-2 min. Server i et highball og top med danskvand. Pynt med appelsin skal.

Orange limonade:

2 cl. 1883 Routin appelsin sirup
1 cl. Lime saft
Danskvand

Fyld et vinglas med isterninger, kom æble sirup og lime saft i dit vinglas, og top med dasnkvand. Pynt evt. med mynte og et sugerør.
Kan også laves med 1883 Routin æble sirup. 

Appelsin cappuccino:

2 cl. 1883 Routin orange sirup
1883 Routin karamel sauce
7 cl. espresso kaffe
10 cl. Varm mælk

Varm mælken op i en mælkeskummer. Kør en espresso i en kop. Hæld sirupen og det varme mælkeskum over i din kaffekop. 
Pynt med 1883 karamelsauce.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?