Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Blodappelsin Sirup - 1 Liter1883 Routin Blodappelsin Sirup - 1 Liter
105,00 kr
Varenummer: 3217690034148

Sirup med smagen af blodappelsin, en fantastik kraftig smag af solmodne citrus frugter, et godt alternetiv til både appelsin og citron sirup


Sirup med en smag af solmodne blodappelsiner, som fungerer godt i cocktails og desserter. Giver en utrolig god syre til din cocktails. Den er genial til både lemonader og safter. Kan også anvendes i en varm kakao hvis man ønsker et twist af orange. Er rigtig god som en opfriskende sommerdrik med bland andet danskvand
OBS KORT DATO - BEDST FØR 01-2021! - TAGES IKKE RETUR 
Men kan nydes efter denne dato - Læs mere på fødevarestyrelsens hjemmeside.


Se vores bud på lækre drinksopskrifter i beskrivelsen

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherOpskrifter med Appelsin Sirup:

Orange Spritz Silver Fizz:

  • 2 cl. Blodappelsin Sirup
  • 3 cl. Citron saft
  • 5 cl. Gin
  • 2 æggehivder
  • Top med danskvand
  • Indgredienser kommes i en shaker (UNDLAD for guds skyld danskvand! - Det sviner helt forfærdeligt :) ) Shak grundigt i 1-2 min. Server i et highball og top med danskvand. Pynt med appelsin skal.

Orange Espresso:

  • 3 cl. Blodappelsin Sirup
  • 1 skud Espresso
  • Isterninger
  • Top med Danskvand

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?