Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin chai te sirup - 1 Liter1883 Routin chai te sirup - 1 Liter
105,00 kr
Varenummer: 3217690019190

Chai te sirup, kan bruges som kaffe og te sirup, eller som et ekstra pift i din marinade.Chai te stammer oprindeligt fra indien - helt bestemt omkring Pakistand. Det er en meget krydret sort te lavet på kryderier og selvfølgelig te blade.Farven er helt sort og du får en kraaftfuld duft og en krydret smag af de bedste orientalske krydderier - Med eftersmag af både kanel og ingefær. Kan bruges i både te og kaffe, og mælk - Både varm og kold! Og for at det ikke er nok - Så fungere den virkelig godt med alle lyse former for alkohol. 1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se disse og en masse lækre opskrifter længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.


  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 

Farve: Sort  Duft: Krydrede noter Smag: Te-aroma forstærket af krydderier med noter af ingefær, urter og kanel. Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe Flaske: Glas

Næringsindhold pr 100 ml sirup: Energi: 1243 kj/ 292 kcal Fedt: <0,5 g Kulhydrater 73,1 g Sukker: 71 g Protein: <0,5 g Salt 0,1 g


Opskrifter med 1883 Routin chai sirup:

Chai Latte:

2 cl. Chai Sirup
1 skud espresso
15 cl. varm mælk med skum

Skum din mælk i en mælkeskummer
Kom sirup i og kaffe i dit kaffekrus, og hæld den skummet mælk over
Pynt med kanel pulver eller kaffebønner

Chai Te:

2 cl. Chai Sirup
15 cl. varm mælk med skum

Skum din mælk i en mælkeskummer
Kom sirup i et kaffekrus, og hæld den skummet mælk over
Pynt med kanel pulver eller kaffebønner

Marinade: 

2 cl. Chai sirup
Olie
Frisk basilikum
Salt og peber

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister