Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Cherry blossom sirup 1 liter dato1883 Routin Cherry blossom sirup 1 liter dato

Pris: 105,00 kr

Special Price 52,50 kr

Varenummer: 3217690057743

Cherry blossom, også kaldet kirsebærtræ, er en blomst der vokser på, er japansk kirsebærtræ, det mest kendte træ i denne slægt hedder Prunus. Den fine lille lyse lilla blomst er Japans national blomst.
1883 Routin cherry blossom er en sart og meget fin flora sirup, der har en mild kirsebær smag, med lette antydninger af honning og mandel. Cherry blossom har en meget let syrlighed, hvilket gør den rigtig god til drinks, cocktails men også desserter. 1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag.
SPAR 50 % - OBS KORT DATO - BEDST FØR 10-2021! - TAGES IKKE RETUR
Men kan nydes efter denne dato - Læs mere på fødevarestyrelsens hjemmeside.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve:  Intens lyserød. Aroma: Frisk og sød. Smag:  Spændende, cremet. Indeholder: 1 liter


Drinksopskrift med cherry blossom sirup

Cherry blossom martini:

2 cl. 1883 Routin cherry blossom sirup
2 cl. Frisk presset citron saft
4 cl. Vodka

Kom isterninger i dit Martini glas. Kom alle dine ingredienser i en shaker, fyldt med isterninger, shake nu i 20-30 sekunder, til din cocktail er afkølet. Hæld isterninger fra dit martiniglas ud. Strain din drink over dit martiniglas. Pynt med et cocktailkirsebær.

Cherry blossom ginger soda:

3 cl. 1883 Routin cherry blossom sirup
2 cl. Frisk presset limesaft
Top med Artisan ginger beer

Fyld et lowball glas med en isterning, kom alle dine ingredienser i, og omrør med en barske. Pynt med en skive lime.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister