Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Chokolade Sirup - 25 cl.  SE PRODUKTVIDEO

1883 Routin Chokolade Sirup - 25 cl.
45,00 kr
Varenummer: Rou-0010

En skøn og blid kaffe sirup med chokolade smag - 1883 routin


Når du åbner din flaske 1883 Chokolade sirup, vil du blive mødt af en skøn og kraftig chokoladeduft. Smagen er som i gourmet kakao-pulver. Chokolade sirupp er grundet dens populære smag og duft meget anvendelig, både i dessertkøkkenet, i madlavning og i bagværk. Derudover er den også en rigtig god smagsgiver i alle former for alkohol, samt i cocktails og sågar whisky. Også i alkoholfri drikke kan smagen af chokolade gøre underværker. Prøv den f.eks i forskellige former for kaffe, i milkshakes eller direkte ned i mælken for at give den en skøn smag af chokolade.


Info: 
Indhold: 25 cl
Farve: Mørke brun
Låg: Skruelåg 


Tip: Kan også købe i 1 liter - 1883 Routin chokolade sirup - 1 Liter - Se opskrifter længere nede under inspirration. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerKaffe og drinks opskrifter med chokolade sirup:


Espresso martini med chokolade

 • 2 cl. 1883 Routin chokolade sirup
 • 2 cl. Skyy vodka
 • 4 cl. Stræk kaffe

Fyld en shaker med is, og shake kraftigt - Strain over et Nachtmann plais coupe cocktailglas - Hvis du får en fin skumkant har du shaket perfekt. Pynt evt med hele kaffebønner 


Is Kakao Mocha:

 • 3 cl. Chokolade Sirup
 • 12 cl. mælk
 • 1 skud espresso
 • Masser af is.


Choko drink:

 • 1 cl. Mynte Sirup
 • 1 cl. Chokolade Sirup
 • 4 cl. Vodka
 • 1,5 cl. Frisk fløde
 • Shakes grundigt med masser af is
 • Garnisk med frisk mynte.Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?