Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin daddel sirup 1 liter1883 Routin daddel sirup 1 liter
109,00 kr
Varenummer: 3217690059769

Denne vare tages kun hjem på forespørgsel.


1883 Routin daddel sirup, er en skøn kaffe sirup, lavet på den tørre daddel frugt, der kommer fra daddelpalmen. Daddel sirup er en meget rig sirup, der er rigtig god til kaffe, varm mælk, kager og brød. Den har en sød smag, med noter af svesker, figen, chokolade og honning. Farven er helt mørkebrun. Daddel er en tør frugt, med et meget lavt vandindhold. Frugtkødet er mørkebrunt og frugten er lille, brun og aflang. Man forbinder ofte en daddel med jul. 1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Mørkebrun Aroma: Sød og blød. Smag: Sød, cremet, ristet og blød . Indeholder: 1 liter


Drinksopskrift med daddel sirup

Daddel iste: 

2 cl. 1883 Routin daddel sirup
1 cl. 1883 Routin appelsin sirup
15 cl. Kold grøn te
Mynteblade, appelsin og isterninger

Fyld et highball glas med isterninger, kom alle dine ingredienser i, og omrør med en barske. Pynt med en skive appelsin, mynte.

Daddel latte:

3 cl. 1883 Routin daddel sirup
2 shot espresso
Varm mælk

Kom kaffe i dit kaffekrus, fyld daddel sirup i, var din vælk i en mælkesummer og hæld til sidst den varme mælk over i dit krus. Pynt til sidst med kaffebønner på toppen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.