Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin irish coffe cream Sirup - 1 Liter1883 Routin irish coffe cream Sirup - 1 Liter
109,00 kr
Varenummer: 3217690017219

1883 Routin Irish Cream er en sirup med smag af den klassiske whisky baseret kaffe drink med brun farin og flødeskum. 1883 Routin kaffesirup er dog helt uden alkohol og du kan derfor roligt bruge den i en kop kaffe, eller på vaniljeisen. Denne kaffe sirup har en blød, cremet og fyldig smag som gør sig godt i kaffe, selvfølgelig men er også lækker i en espresso martini. Siruppen er drøj og der skal ikke meget til, før at den søde smag af irish cream trænger igennem.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Næsten sort Duft: Kraftig aroma af sød irsk cream som rammer næsen Smag: Creamet fløde med sød brun farin og varm whisky smag Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe


Opskrifter med Irish Coffee Sirup:

Frozen Irish Coffee:

2 kugler vanilje is
2 cl. Monin Irish Coffe Sirup
2 cl. Whisky
6-8 isterninger lavet på kaffe
Blend alle ingredienser sammen og server straks i et glas med flødeskum på toppen.

Alkoholfri irish coffe:

3 cl. 1883 Routin irish coffee cream sirup
9 cl. Friskbrygget kaffe
Flødeskum

Basisopskrift på kaffe med sirup i:

4 dele varm kaffe som du laver den normalt
1 del kaffesirup 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?