Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Kaffe sirup sæt med pumper - 3 x 1 Liter1883 Routin Kaffe sirup sæt med pumper - 3 x 1 Liter
349,00 kr

Pris som konfigureret: 349,00 kr

Varenummer: Rou-01

Sættet har en værdi af 420,- Lav den bedste iskaffe eller kaffe latte med de bedste kaffe sirupper fra 1883 Routin. Kaffesirup sæt med doseringspumper. Forsød hverdagen og gør lidt ekstra ud af kaffen med 1883 Routin sirup. 1883 er autentisk i smagen, deres kaffesiruper har en cremet og mild smag, som giver din kaffe lidt ekstra - Dette sirup sæt til kaffen er vores mest solgte, ønsker du andre smags varianter kan du selv blande dit sæt: Bland selv kaffesirup - 3 x 1883 Routin med pumper.
Sættet indeholder: 1 stk. 1883 Routin vanilje sirup - 1 Liter. 1 stk. 1883 Routin karamel - 1 Liter 1 stk. 1883 Routin chokolade - 1 Liter 3 stk. 1883 Routin doserings pumper - Giver 1 cl. pr. pump

1883 Routin karamel sirup - 1 Liter   +0,00 kr
1883 Routin vanilje sirup - 1 Liter   +0,00 kr
1883 Routin chokolade sirup - 1 Liter   +0,00 kr
1883 Routin doserings pumpe til 1 liter flasker   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 349,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerKaffe og drinks opskrifter med 1883 Routin kaffe sirup:

Karamel is kaffe:

 • 2 cl. Karamel Sirup
 • 6 cl. Mælk
 • 10 cl Sort te
 • Serveres i lag sammen med en masse isterninger
 • Top med fæødeskum og Karamel Sauce

Vanilje Daiquiri:

 • 1 cl. 1883 Routin Vanilje Sirup
 • 3 cl. Kaffe likør
 • 2 cl. Frisk presset lime saft
 • 4,5 cl Mørk rom

Chocolate & Cookie Milkshake:

 • 4 cl 1883 Chokolade sirup
 • En småkage
 • En skefuld is Vanilje el. Chokolade
 • 16 cl Mælk
 • Hæld alle ingredienser i en blender og blend indtil blandingen er glat.
 • Server i et hurricane glas og pynt evt. med revet chokolade og smuldret småkage.
 • En sprød, lækker drik, der er visuelt indbydende.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister