Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Karamel Sirup - 25 cl.  SE PRODUKTVIDEO

1883 Routin Karamel Sirup - 25 cl.
45,00 kr
Varenummer: Rou-0007

Karamel kaffe sirup fra 1883 Routin - Delikate duft og smag af karamel


1883 Routin Karamel kaffe sirup er oplagt valg til en lang række af desserter, hvor den sødmefulde karamel smag kan spille en rolle, men den er også helt uovertruffen i f.eks. en Irish Coffee, hvor den giver en endnu dybere sødme og et fantastisk samspil med de øvrige ingredienser. Karamel siruppen er også utroligt lækker i både mælk, kaffe og kakao – både i kolde og varme varianter. Blød, sødmefuld og med let ristede toner i slutningen af smagsoplevelsen.


Info: 
Indhold: 25 cl
Farve: Gylden brun
Låg: Skruelåg 


Tip: Kan også købe i 1 liter - 1883 Routin karamel sirup - 1 Liter - Se opskrifter længere nede under inspirration. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerOpskrifter med 1883 routin karamel kaffe sirup:


Iskaffe med karamelsmag

  • 3 cl. 1883 Routin karamel sirup
  • 2-3 cl. Frisk lavet espresso eller 2 cl. 1883 Routin kaffe sirup
  • Mælk
  • Isterninger 

Lav gerne nogle gode store isterninger i en Lurch isterningebakke - En isterning smelter langsommere jo større den er, og fortynder derved din iskaffe mindre, så du får en mere konsentreret smag, af dine gode produkter.


Popkorn & Karamel Milkshake:

  • 1 cl. Routin Karamel Sirup
  • 2 cl. Routin Popkorn Sirup
  • 1 Ske Vanilje Frappe
  • 12 cl. Mælk

Alle ingredienser blendes  - Top evt med Flødeskum og Karamelsauce og popkorn


Kanel og Karamel Mocktail:

Top med Danskvand - Serveres med masse is og en skive citron.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?