Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin kokos sirup - 1 liter1883 Routin kokos sirup - 1 liter
115,00 kr
Varenummer: 3217690016540

En fantastisk sirup, lavet på den eksotiske kokosnød. Kokos er en eksotisk nød som vokser på palmer. Den har en hård tyk brun skal, som er svær og åbne, og inden i har den mælkehvid hård frugtkød og mælk. Frugtkødet kan du spise, og mælken kan du drikke. Kokos er især kendt i den eksotiske cocktail Pina Colada. 1883 Routin kokos sirup, har en utrolig intens smag af den blødeste kokos. Giver et dejligt eksotisk strejf i dine cocktails. Har du brug for sol og varme, lige nu, og lige her så vil denne kokos sirup sende dig afsted til en palme ø, med sandkorn mellem dine tær og solens varme i dit ansigt.1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se disse og en masse lækre opskrifter længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Mælkehvid Duft: Eksotisk af kokosnøs  Smag: Intens dyb smag af kokosnød Indeholder: 1 liter. Flaske: Glas Låg: Skrue eller pumpe


Opskrifter med kokos sirup:

Batida Coco:

4 cl cachaça
3 cl 1883 Routin kokos sirup
3 cl Piskefløde
6 cl Ananasjuice 

Hæld alle ingredienser i en blender, fyld med knust is og blend indtil konsistensen er glat og skinnende ligesom en sorbet.
Hæld i et ananas cocktailglas og pynt med en halv skive ananas, et ananasblad
Batida er den traditionelle drik i Brasilien, den mest kendte er Batida Lima (eller Caïpirinha). Der er mange variationer med eksotiske smagsvarianter, der karakteriserer Sydamerika.

Choko koko drik:

1883 Routin chokolade sauce 
2-3 cl. 1883 Routin kokos sirup
Mælk
Revet chokolade

Kør chokolade sauce rundt på kanten af dit glas.
Kom kokos sirup i dit glas og top med mælk
Pynt til sidst med revet chokolade og et sugerør

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister