Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Lychee kærlighedsfrugt Sirup - 1 Liter1883 Routin Lychee kærlighedsfrugt Sirup - 1 Liter
109,00 kr
Varenummer: 3217690033622

Lychee, Litchi - kærlighedsfrugt sirup - En skøn frisk sirup fra 1883 Routin. På dansk vil man kalde denne sirup kærlighedsfrugt, men denne frugt kan også gå under navnet lychee og litchi. Litchi er navnet på det træ som frugten vokser på, og stammer oprindeligt fra kina. Lychee frugten har en meget hård og ild rød pigget skal, inden i er den fyldt med kærlighed, en fin lille drue af hvid frugtkød med en meget blød konsitens, gemmer sig bag den hårde skal. Lychee eller kærlighedsfrugt smager meget sødt og syrligt - En smag og konsitens der kan minde om jordbær. Lychee er en fantastisk frugt fra kina.
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 

Farve: Lyserød  Duft: Eksotiske, berusende noter af litchi Smag: Hele runde mundfølelse og elegance af litchi. Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe


Drinks opskrifter med Lychee Sirup:

Frozen strawberry og kærlighedsfrugt daiguiri:

Start med at kom en flot sukkerkant på dit cocktailglas
2-4 cl. Hvid rom
2-4 cl. 1883 Routin lychee sirup 
2 cl. Frisk presset limesaft
En håndfuld isterninger 

Alle ingredienserne hældes i en blender, og blendes til du har en cremet tyk cocktail 
Kom et sugerør i din cocktail og pynt med et frisk jordbær eller hindbær
Ønsker du en kraftigere jordbær eller lychee smag i din cocktail, kan du oprører din sirup i din vand, tilføje din vand og sirup blanding i din isterningebakke, og fryse det ned sammen.

Kærligheds Koko:

2 cl. Kærlighedsfrugt Sirup
1 cl. Kokos Sirup
1 cl. Lime juice
Top med Sodavand

Love Rosy Martini:

1 cl. Kærlighedsfrugt Sirup
1 cl Rose Sirup
5 cl. Vodka
Frisk Mynte

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?