Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin madeleine sirup 1 liter

1883 Routin madeleine sirup 1 liter
115,00 kr
Varenummer: Rou16

Madeleine er en fransk kage om ligner en lille musling, det er en svampet kage, som er lavet på finmalet mandler og citron og smager fuldstændig – magnifique. Kagen kan godt minde om en sandkage, blot mere våd. Denne sirup er fantastisk til alle drikke med kaffe, og mælk, men kan også nemt bruges til is og desserter som topping. Hæld blot et tyndt lag ud over din vanilje is eller dine pandekager og du får hurtigt en super lækker dessert.
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Info: 

Farve: Gylden brun  Duft: Grillede kiksnoter Smag: En butty (smør agtig) overbærenhed og en vaniljerundhed. Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe


DRINKS OPSKRIFT med medeleine sirup:

 Madeleine kakao:

2 cl. 1883 Routin madeleine sirup
Kakao
Flødeskum

Lun din kakao evt. i en mælkeskummer, og hæld sirup og kakao over i et irish coffee glas, top med flødeskum.

Madeleine latte:

2 cl. 1883 Routin madeleine sirup
Varm mælk
1 espresso shot

Lun din mælk i en mælkeskummer, lav en lækker espresso. Kom sirup og kaffe i et irish coffee glas, og hæld til sidst din mælk oven i.

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosher

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister