Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin mirabelle cherry plum sirup 1 liter1883 Routin mirabelle cherry plum sirup 1 liter
105,00 kr
Varenummer: 321690052890

Mirabelle er en sirup lavet på den skønne kirsebær blomme. Kirsebærblomme er en lille gul eller rød blomme på ca. 2-3 cm. Kirsebærblomme har en meget sød smag, og de er meget saftige. Denne blomme vokser på et træ, eller en busk, som blomstrer med hvide blomster i april- maj. Har fast gult frugtkød, og er perfekt til både, limonader, drinks, desserter og te.
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 

Farve: gylden gul Duft: Karakteristisk frisk kirsebærplomme Smag: Meget frugtagtig smag med honningnoter Indeholder: 1 liter. Låg: Skrue eller pumpe


DRINKS OPSKRIFT med Mirabelle kirsebærblomme sirup:

Blomme sour:

2 cl. 1883 Routin mirabelle kirsebær sirup
5 cl. whisky
1 cl. amaretto
2 cl. friskpresset appelsin juice
1 cl. citron saft
2 cl. æggehvider

Alle ingredienser kommes i en shaker med is
Det kan være en fordel at anvende en boston shaker med glas, da du på den måde kan kigge ind og følge med når du shaker med æggehvide.
Strain din cocktail over i et cocktail og pynt med peelet appelsinskal
På toppen vil der ligge en flot hvid skum kant som på billedet.

Mirabelle limonade:

2 cl. 1883 Routin mirabelle kirsebær sirup
2 cl. citron saft
Top med dansk vand

Fyld et vinglas med isterninger, kom sirup og citron i dit vinglas, top med danskvand. Pynt med mynte og et sugerør.

Mirabelle cappuccino:

2 cl. 1883 Routin mirabelle kirsebær sirup
1883 Routin karamel sauce
7 cl. espresso kaffe
10 cl. Varm mælk

Varm mælken op i en mælkeskummer. Kør en espresso i en kop. Hæld sirupen og hæld det varme mælkeskum. 
Pynt med 1883 karamelsauce.

 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister