Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin mixer, cola - 1 liter1883 Routin mixer, cola - 1 liter
105,00 kr
Varenummer: 3214-0001

1883 Routin, er kommet med en fantastisk mixer sirup med cola smag.
Produktet er tiltænkt til lemonader, drinks, mocktails og cocktails. 1883 Routin mixers blandes op med danskvand for at den sparkling fornemmelse.
1883 mixer med cola smag får du samler de subtile smage af den klassiske amerikanske soda drink. En sirup med krydrede noter, hvor du finder kanel og nelliker som er vel afbalanceret af med friske aromaer. Lavet af nøje udvalgte ingredienser, og rent rørsukker og vand fra de franske alper.
Se 1883 Routin mixer udvalg her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo:
Farve: Næsten sort Duft: En syrlig smag, balanceret med sukker, citron og nellike Smag: Cola Indeholder: 1 Liter Producent: 1883 Routin Land: Frankrig Flaske: Glas Låg: Skrue eller pumpe


Serveringsforslag

Cuba Libre

4 cl. Rom
3 cl. 1883 Routin mixer cola
2 cl. Limesaft
12 cl. Danskvand

Fyld et drinksglas med isterninger
Kom alle ingredienser i, rør rundt med en barske
Top med danskvand
Pynt med frisk lime

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister