Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Passionsfrugt Sirup - 25 cl.1883 Routin Passionsfrugt Sirup - 25 cl.
45,00 kr
Varenummer: Rou-0001

Gul passionsfrugt sirup fra 1883 Routin - Lav skønne drinks eller friske safter


Tropisk, frisk og skøn sirup lavet på passionsfrugt. Passionsfrugt er en lille mørke lilla frugt på størrelse med et æg, med knasende frø og saftigt frugtkød, passionfrugt er virkelig god til eksotiske tiki drinks og cocktails. 1883 Routin passiosnfrugt sirup har en autentisk og blød smag af passiosnfrugt, som drager en mod mere eksostiske himmelstrøg. Kan også bruges som topping på is og yougurt eller som dressing på en sommer salat.


Info: 
Indhold: 25 cl
Farve: Mørke gul
Låg: Skruelåg 


Tip: Kan også købes i 1 liter - 1883 Routin passisonsfrugt sirup - 1 Liter - Se drinksopskrifter længere nede.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDrinksopskrifter med 1883 Routin passionsfrugt sirup:

Rastapopop 

  • 1 cl 1883 Routin Passionsfrugt Sirup
  • 1 cl Midori melonlikør
  • 1 cl jordbær vodka

Hæld siruppen i et shotglas. Med hjælp fra en barske, lægges likøren oven på siruppen og til sidst lægges vodkaen.
Drikkes på én gang gennem et sugerør, evt. med ild i - Pas på øjenbryn, hat og briller! Et flot, frugtagtigt, eksotisk og anderledes shot i rasta farver. 


Exotic Breeze 

  • 2 cl 1883 Routin Passionsfrugt Sirup
  • 12 cl mango sirup
  • 6 cl tranebærsaft
  • En kvart lime

Hæld Passion og mango op i et isfyldt highball glas. Rør rundt med en ske, tilføj derefter is og tranebærsaft.
Klem derefter den kvarte lime og læg den i glasset. Tilføj en rørepind og pynt evt. med en halv passionsfrugt, og lidt mynte.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?