Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin passionsfrugt sirup - 1 Liter1883 Routin passionsfrugt sirup - 1 Liter
105,00 kr
Varenummer: 3217690016465

Sød og eksotisk frugt sirup, med passionsfrugt smag fra 1883 Routin. Har en delikat let og frisk smag, og fungere rigtig godt med andre tropiske frugter som mango, friske urter som mynte. Passionsfrugt kan bruges til både lemonader, drinks men faktisk også i mælk. Få en fantastisk sirup, der smager af sol, strand og varme sommeraftner.
Passionsfrugt er en lilla hård frugt med en orange, gult frugtkød, frugt kødet er det du spiser, og det knaser når du tygger på det. 1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se disse og en masse lækre opskrifter længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Sol gul, næsten orange Duft: Eksotisk frisk og lidt syrlig  Smag: Frisk og sød af solmodne passionsfrugter Indeholder: 1 liter. Flaske: Glas Låg: Skrue eller pumpeFås også mindre: 1883 Routin passionfrugt 25 cl 


Opskrifter med passionsfrugt sirup:

Passionsfrugt milkshake:

2 - 3 cl. 1883 Routin passionsfrugt sirup
Mælk
Isterninger

Fyld et lowballglas med isternigner, kom sirup i og top med mælk
Pynt med citron

Passionsfrugt lemonade:

2 - 3 cl. 1883 Routin passionsfrugt sirup
Vand eller danskvand
Knust is

Fyld et lowballglas med knust is, kom sirup i og top med vand
Pynt med citron og mynte

Rastapopop:

1 cl. 1883 Routin Passionsfrugt Sirup
1 cl  Melonlikør
1 cl. Jordbær Sirup
1 cl  vodka

Hæld siruppen i et shotglas. Med hjælp fra en barske (eller teske) lægges likøren oven på siruppen og til sidst lægges vodkaen.
Drikkes på én gang gennem et sugerør, evt. med ild i (ved at sætte ild til vodkaen).
Et flot, frugtagtigt, eksotisk og anderledes shot i rasta farver.

Passionsfrugt Mojito:

10-15 Friske Mynteblade
4 spsk. Rørsukker
3 cl. Passionsfrugt Sirup
4 cl. Vodka
Knust is
16 cl. Sportsvand / Danskvand

Ginger Passion:

3 cl. Lys Rom
0,5 cl. Ingefær Sirup
2 cl. Passions Sirup
Top med Danskvand
Pynt med 5-7 Friske Mynteblade og Citronskiver

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?