Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin ribs sirup 1 liter1883 Routin ribs sirup 1 liter
105,00 kr
Varenummer: 321690060512

1883 Routin ribs sirup, er en skøn syrlig, bitter og frisk frugt sirup, lavet på det syrlige lille røde ribs bær. Ribs er rigtig god til saft, og syltning. Ribs smager både bitter og syrligt. Ribs dækker man altid over med et net, for at fugle ikke spiser dem, om sommeren. De smukke røde bær er i sæson fra i højsommermånederne juli og august. 1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Rød. Aroma: Frisk og syrlig. Smag: Bitter, syrlig og frisk . Indeholder: 1 liter


Drinksopskrift med ribs sirup

Ribs iste: 

2 cl. 1883 Routin ribs sirup
1 cl. 1883 Routin appelsin sirup
15 cl. Kold grøn te
Mynteblade, appelsin og isterninger

Fyld et highball glas med isterninger, kom alle dine ingredienser i, og omrør med en barske. Pynt med en skive appelsin, mynte.

Mokkashake:

1,5 cl. 1883 Routin ribs sirup
2 shot espresso
Mælk
Kakao pulver
Fløde

Pisk fløden. Kom resten af dine ingredienser i en blender, blend i 20 sek. Kom din mokkashake i dit kaffekrus, top med flødeskum, pynt med revet chokolade, og evt. friske ribs bær.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister