Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin ristet hasselnød - 1 liter1883 Routin ristet hasselnød - 1 liter
110,00 kr
Varenummer: 3217690017196

Ristet hasselnød sirup , en perfekt sirup til både kaffe, te, mælk og kakao eller i en marinade Dette er en af de absolut klassikere indenfor sirupper: Ristet Hasselnød sirup giver dig den skønne og perfekt afrundede, bløde smag af ristet hasselnød. Smagen går fantastisk sammen med en bourbon, men kan også være et stærkt element i både cocktails, øl og champagne. Særligt anvendelig er den i den alkoholfri afdeling, hvor den er helt uovertruffen i f.eks en caffe latte, men også i andre kaffedrikke, eller kakao, smoothies, juicer og mælk er den en oplagt smagsgiver. Hasselnød er den lille nød, Nutella er lavet af. Hasselnød vokser især i Europa, og i Asien, og vokser på en busk. Denne sirup er gmo, gluten fri og så er den vegansk godkendt. 
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se disse og en masse lækre opskrifter længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo:

Farve: Brun  Duft: Dejlig duft af ristet hasselnød Smag: Delikatesse og subtilitet af hasselnød; rige, afbalancerede noter. Indeholder: 1 liter. Fås også mindre: 1883 Routin ristet hasselnød 25 cl  Låg: Skrue eller pumpe 


Opskrifter med ristet hasselnød sirup:

Hazel Amaretto Sour:

1,5 cl. Ristet hasselnød Sirup
5 cl. Amaretto Likør
2 cl. Lemon Saft
1 æggehvide.

Kom isterninger i en shakes, og ryst grundigt. Det kan være en fordel at annvende en boston shaker med glas når du shaker med æggehvider, da du kan kigge igennem og se hvor "langt" din cocktail er kommet.
Strain i et flot coupeglas, der vil nu ligge sig et fint hvidt lag på toppen.

Hazel Smash Whiskey:

1,5 cl. 1883 Routin ristet hasselnød sirup
4 cl. Bourbon
4 cl. Æblejuice
2 cl. Lime Saft
3-5 mynte blande

Kom isterninger i en shakes, og ryst grundigt. 
Strain i et lowball fyldt med isterninger, og pynt med mynte

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.