Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin safran sirup 1 liter1883 Routin safran sirup 1 liter
105,00 kr
Varenummer: Rou9

Spændene safran sirup fra 1883 Routin, safran er et rødligt krydderi, som er udvundet af blomsterstøvet fra en safrankrokus. Safran er i dag, verdens dyreste krydderi. Safran har en meget eksotisk duft, og har en lidt sød smag af honning. Bruges med måde, da for meget safran kan give en bitter smag. Safran stammer fra Grækenland, men dyrkes i dag især i Iran, Indien og Spanien.
1883 Routin er premium sirup, fra Frankrig, som har nogle utrolig flotte fødevare mærkninger, se længere nede. Hver sirup, er lavet med rent vand fra de franske alper, som sikrer dig en helt ren smag i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherInfo: 
Farve: Orange Duft: Eksotisk. Smag: Let honning. Indeholder: 1 liter


Drinksopskrift med safran sirup

Gold tonic:

1,5 cl. 1883 Routin safran sirup
1 cl. 1883 Routin mandarin sirup
0,5 cl. Lime saft
3 cl. gin
Top med tonic vand

Fyld et gin og tonic ballon glas med isterninger. Kom alle dine ingredienser i glasset. Pynt med appelsin skal, mynte og rør godt rundt med en barske
Lav en kop varm grøn te (sørg for den ikke bliver for bitter), og lad den køle lidt af, tilføj derefter citron juice og orkide sirup. pynt med frisk mynte.

Safron latte:

2 cl. 1883 Routin safran sirup
2 cl. 1883 Routin mandel sirup
6 cl. Sødmælk
5 cl. Ananas juice

Fyld en shaker med isterninger, kom alle dine ingredienser i. Shake i ti sekunder og strainer over et highball, pynt med flødeskum, hakkede mandler og sugerør.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister