Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin sukkerfri kaffe sirup sæt med pumper - 3 x 1 Liter1883 Routin sukkerfri kaffe sirup sæt med pumper - 3 x 1 Liter
349,00 kr

Pris som konfigureret: 349,00 kr

Varenummer: Rou-3

Sættet har en værdi af 420,- Lav en kold iskaffe eller en skøn caffelatte med god samvittighed - Sukkerfrit kaffesirup sæt fra 1883 Routin med doseringspumper. Forsød hverdagen og gør lidt ekstra ud af din kaffe med 1883 Routin sirup. Dette kaffesirup sæt er med deres sukkerfrie varianter, og på trods af det har de en fantastisk klar smag. 1883 Routin sukkerfri har en cremet og mild smag, som giver din kaffe lidt ekstra - Dette sirup sæt til kaffen, er med vores mest solgte smage. Ønsker du andre smags varianter kan du selv blande dit kaffe sæt: Bland selv kaffesirup - 3 x 1883 Routin med pumper. 
Sættet indeholder: 1 stk. 1883 Routin sukkerfri vanilje sirup - 1 Liter. 1 stk. 1883 Routin sukkerfri karamel - 1 Liter 1 stk. 1883 Routin sukkerfri chokolade - 1 Liter 3 stk. 1883 Routin doserings pumper - Giver 1 cl. pr. pump

 
Beskrivelse

Detaljer

Glutenfri

Glutenfri

Sukkerfri

Sukkerfri

Vegan Approved

Vegan Approved

GMO fri

GMO fri

HFCS fri

HFCS fri

KSA Kosher

KSA kosherNærings indhold pr 100 ml sirup: på 1883 Routin sukkerfri karamel - 1883 Routin sukkerfri vanilje - 1883 Routin sukkerfri chokolade

Energi: 4 kj/1 kcal  
Fedt: 0 g 
Kulhydrater 0,1 g 
Sukker: 0 g 
Protein: 0 g 
Salt 0,1 g


Kaffe og drinks opskrifter med 1883 routin kaffe sirup: 

 Vanilla Bourbon:

 • 1,5 cl. Grape Sirup
 • 1 cl. Vanilje Sirup
 • 5 cl. Bourbon
 • 2 cl. Lemon Juice
 • 5 Dash Orange Bitter
 • Serveres afkølet i et lowball med is og citron skiver

Espresso Smash:

 • 2 cl. Karamel Sirup
 • 3 cl. Espresso
 • 1 cl. Lime Juice
 • 3 Blade Mynte
 • En masse is

Chokolade Espresso Martini:

 • 2 cl. 1883Routin Chokolade Sirup
 • 2 cl. Espresso Shot
 • 5 cl. Vodka
 • 2,5 cl Kaffe Likør
 • Shake med is og server i et martini eller coupe glas
 • Pynt med revet chokolade på toppen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?