Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Vanilje Sirup - 25 cl.1883 Routin Vanilje Sirup - 25 cl.
45,00 kr
Varenummer: Rou-0006

1883 Routin Vanilje kaffe sirup - Fransk vanilje når det er aller bedst.


Oplev den skønne og forførende duft af den klassiske franske vanilje, som har en helt usammenlignelig fyldig og blød smag. Denne klassiker af en vanilje sirup er god i drinks, i kaffedrikke samt i alkoholfridrinks. Den fungerer eminent godt sammen med alle former for alkohol, herunder whisky, champagne og øl samt selvfølgelig i cocktails, hvor den parfumerede, bløde smag og duft af vanille skal spille en rolle. Også i kaffe, kakao og mælk er vanilje sirup fantastisk, helt uovertruffen i kage samt med is og sågar også i juice og smoothies er den en utrolig god smagsgiver.


Info: 
Indhold: 25 cl
Farve: Lyse gul
Låg: Skruelåg 


Tip: Kan også købe i 1 liter - 1883 Routin vanilje sirup - 1 Liter - Se opskrifter længere nede under inspirration. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerOpskrifter med 1883 Routin Vanilje kaffe sirup:


Opskrift på   - Denne iskaffe har taget verden med storm, og du ser den alle steder - Den er mega nem at lave, og så smager den pragtfuldt, følg opskriften her eller se vores video på hvordan du laver Dalgona kaffe på vores instagram.

 • 3 spsk instant kaffe
 • 3 spsk rørsukker (almindelig sukker kan også bruges
 • 2 cl. 1883 Routin vanilje sirup
 • Lidt vand
 • Mælk

Instant kaffe, rørsukker og en my vand kommes i en skål, pisk nu til du har en creamet coffee cream. Fyld isterninger i et highballglas, og derefter mælk, læg nu et godt tyk lag coffee cream på toppen - Pynt evt. med instant kaffe på toppen. På billedet ses dalgona kaffen serveres i et Nachtmann noblesse highballglas.


Vanilla Bourbon:

 • 1 cl. 1883 Routin vanilje sirup
 • 1,5 cl. Grapefrugt sirup
 • 2 cl. Citron saft
 • 5 cl. Bourbon
 • 5 Dash Orange Bitter

Frugtig Vanilje Istea:

 • 1 cl. Vanilje Sirup
 • 3 cl. Rødebær Puré
 • 15 cl Earl Grey Te
 • 1 cl. Lime Juice
 • 3 -5 Blade frisk mynte 
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister