Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bland selv frugtsirup - 3 x 1 liter 1883 Routin med pumper  SE PRODUKTVIDEO

Bland selv frugtsirup - 3 x 1 liter 1883 Routin med pumper
349,00 kr

Pris som konfigureret: 279,20 kr

Varenummer: Bland-07

Sættet har en værdi af 420,-  Skal du lave, drinks, cocktails eller en skøn lemonade kan du her sammen sætte dine fortrukne smagsvarianter af vores favorit sirup, 1883 Routin. Vælg mellem frugt sirup, plante sirup, eller slik sirup- og skab nu de dejligste drinks, mocktails, cocktails eller saftevand. Sætte indeholder 3 x doserings pumper som giver 1 cl. skøn sirup pr. pump. 
Tip: Bliv inspireret med mocktails, drinks, cocktails eller lemonade opskrifter længere nede i beskrivelsen.

1883 Routin doserings pumpe til 1 liter flasker   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 279,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvordan kan man bruge 1883 Routin sirup?

Frugt, plante eller slik sirup kan virkelig anvendes på mange forskellige måder, det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser. 1883 Routin sirup kan i et hav af sammenhæng - Som tidligere nævnt kan de anvendes i alle former for drinks og cocktails, men 1883 Routin sirup kan også anvendes i isterninger, som smags forstærker, du kan også anvende plate sirupperne i f.eks en dressing, eller frugt sirupperne i en kage. 1883 Routin kan også anvendes som topping på både skyr, yougurt eller flødeis.

Vidste du af 1883 Routin sirup har en lang række fødevare mærkninger, de er bland andet veganer godkendt, gluten fri, gmo fri - Læs meget mere om 1883 Routin her


Drinks opskrifter med 1883 Routin sirup:

GIN HASS:
 • 2 cl. Mango Sirup
 • 4 cl. Gin
 • Top med Lemon Sodavand
 • Pynt med mynte og Lime

STRAWBERRY DAIQUIRI:
 • 3 cl. Jordbær Sirup
 • 2 cl. Lime saft
 • 6 cl. Rom
 • Blendes med en masse isterninger til du opnår en tyk frozen konsistens. 

Dressing til salater:

 • 1 cl. 1883 Routin Estragon sirup
 • Cremefraich
 • 1 Hvidløg
 • Salt og peberYderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister