Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bland selv kaffesirup - 3 x 1 liter 1883 Routin med pumperBland selv kaffesirup - 3 x 1 liter 1883 Routin med pumper
399,00 kr

Pris som konfigureret: 319,20 kr

Varenummer: Bland-06

Sættet har en værdi af 420,- En skønt kaffe sirup sæt fra 1883 Routin.  Sammensæt selv dit kaffesæt med dine ynglings smags varianter. De medfølgende pumper giver 1 cl. skøn  kaffesirup pr. pump. Lav en skøn iskaffe, en dejlige caffe latte, en varm cappuccino, eller en skummende latte macchiato, blot med et pump. 
Tip: Bliv inspireret med drinks og kaffe opskrifter længere nede i beskrivelsen.

1883 Routin doserings pumpe til 1 liter flasker   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 319,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvordan kan man bruge 1883 Routin sirup?

Kaffe sirup kan virkelig anvendes på mange forskellige måder, det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser. Selvom det i daglig tale hedder "kaffesirup" kan det anvendes både til brød og kager. Udskift dit sukker i din kage og tilsæt din sirup som smags erstatning. Du kan også anvende 1883 Routin sirup til desserter - de smager fantastisk over en gang vanijle is. Eller du kan tilsætte din kaffe sirup i dine isterningebakke - Så får du en bedre og kraftigere isterning hvis du skal bruge den til f.eks iskaffe eller frappe.

Vidste du af 1883 Routin sirup har en lang række fødevare mærkninger, de er bland andet veganer godkendt, gluten fri, gmo fri - Læs meget mere om 1883 Routin her


Kaffe opskrifter med 1883 Routin sirup:

Frozen Irish Coffee:

 • 2 kugler vanilje is
 • 2 cl. Monin Irish Coffe Sirup
 • 2 cl. Whisky
 • 6-8 isterninger lavet på kaffe
 • Blend alle ingredienser sammen og server straks i et glas med flødeskum på toppen

Gingerbread Latte:

 • 3 cl. 1883 Routin Gingerbread sirup
 • 4 cl. Stærk kaffe
 • 8 cl. Steamet mælk
 • Serveres i et highball glas
 • Top med flødeskum
 • Granish med knust kanel småkager

Espresso Smash:

 • 2 cl. Karamel Sirup
 • 3 cl. Espresso
 • 1 cl. Lime Juice
 • 3 Blade Mynte
 • En masse is
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.