Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Luxardo Cocktail Kirsebær Maraschino CherryLuxardo Cocktail Kirsebær Maraschino Cherry
129,00 kr
Varenummer: Bær-0001

Kirsebær til drink - Luxardo Maraschino Cherry 


Luxardo er mest kendt for sin Luxardo maraschino kirsebær likør, men producerer også disse lækre maraschino kirsebær til at pynte en cocktail eller dessert med.  Luxardo cocktailkirsebær ligger i blød i kirsebær sirup fra Luxardo marasca. Du får i dette glas, 50 % kirsebær cirus og 50 % kirsebærsirup. Der anvendes ikke fortykningsmidler, konseveringsmidler i luxardo cocktailkirsebær, og den dybe utrolig flotte mørkerøde farve er helt narturlig. Deres unikke smag kommer fra marasca-kirsebærsirupen, der er lavet med udgangspunkt i den samme juice, der blev brugt til at forberede infusionen til kirsebærlikør “Sangue Morlacco”. Måde Luxardo original maraschino kirsebær bliver lavet på, giver disse drinks kirsebær en utrolig sprødhed.Selve siruppen kan bruges i mange cocktails som et aromatiseret sukker, den er også ideelle over is og desserter.


Luxardo kirsebær er glutenfri, GMO-fri, kosher certificeret og veganer venlig. Glasset indeholder 400 gram. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerPrøv vores opskrift med:

  • 4 cl. Gin.
  • 3 cl. Friskpresset citronsaft
  •  2 cl Luxardo Maraschino
  • Kom alle ingredienser i en shaker. Shake cocktailen grundigt og finestraine den over i et afkølet martiniglas.
  • Pynt med et maraschino cocktail bær


Gennemsnitlige ernæringsværdier pr. 100 g:
Energi 1280 kJ / 302 kcal
Fedt: 0,1 g, heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrater: 72 , 9 g,- heraf sukker: 70,5 g
Protein: 0,9 g
Salt: 20 mg

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?