Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Mai Tai - Mix-Meister Cocktailsæt

Mai Tai - Mix-Meister Cocktailsæt
700,00 kr
Varenummer: Cock-0020

Tiki Cocktail - Maï Taï med mandel smag - Drinks opskrift i beskrivelsen!


Drinken Maï Taï blev første gang nævnt helt tilbage i 1940, i Californien. Maï Taï slog først rigtigt igennem i slutningen af 1950'erne da tiki fester kom frem. Drinken Maï Taï tog især fart da den blev nævnt i Elvis Presley's film, Blue Hawaii. Der findes et utal af måder at lave en Maï Taï på. Vi har selvfølgelig testet de forkellige opskrifter for dig, og sammensat et komplet cocktailsæt med de ting, som vi mener giver den bedste Maï Taï. 
Sættet har en værdi af 743,-


Sættet indeholder:
1x Kraken Mørk Rom - 70 cl 
1x Cointreau Tripple Sec Likør - 70 cl 
1x 1883 Routin Rørsukker sirup - 100 cl 
1x 1883 Routin mandel sirup  - 100 cl.
1x Lime- og Citruspresser - Mexican Elbow 


Tip: Se drinks opskrifter på Maï Taï længere nede i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerOpskrift på Maï Taï:

  • 5 cl. Rom
  • 1,5 cl. Cointreau 
  • 0,5 cl. 1883 Routin Rørsukker sirup
  • 1,5 cl. 1883 Routin Mandel sirup
  • 2,5 cl. Frisk presset limesaft
  • Ingredienserne fyldes i en shaker fyldt med is. Shake den godt.
  • Serveres i et cocktail glas med isterninger
  • Pynt med mynte og lime

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister