Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

1883 Routin Sirup

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Med sirup kan du skabe et hav at skønne drikke, varme som kolde, og er du en god barista eller bartender har du et hav af muligheder for at lave et utal af dikke med store variationer og sammensætninger.

Der er fri leg, og du kan skabe farverige cocktails og drinks eller nye former for kaffe latter med de skønneste noter af siruppens mange smagsvarianter. Så elsker du kaffe, cocktails og drink – Så er det næsten umuligt at komme uden om en god sirup. Lad dig inspirere dig af vores store udvalg af 1883 Routin Sirupper.

1883 Routin Sirup findes i mange varianter. Alle sirupperne er lavet på rørsukker, hvilket giver en helt unik intens smag. Når det smager af mere, bruger du mindre. 1883 Routin har ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol - Du får kun frugtsukker som understreger den naturlige sødme du får i de forskellige smagsvarianter.

Routin er en Fransk Sirup af allerhøjeste kvalitet – Og mange af deres sirupper bærer også flotte fødevare mærkninger som:

⚞ Glutenfri, HFCS Fri, GMO Fri, KSA Kosher, Vegan Approved ⚟

Dette vil fremgå under hvert produkt – Og er du i tvivl, så ring og spørg, så fisker vi en ned fra hylden og kigger den – Bag i.


Gør dig klar til at eksperimentere med dine sirupper, brug dem i kaffen, i din te, eller i din varme mælk. Du kan også prøve dem i dit bagværk, eller i din madlavning. Og er du helt fortvivlet så ligger der opskrifter under hvert enkelt produkt.

1883 Routin kommer i praktiske firkantet flasker i glas – Dog kommer de sukkerfrie varianter i plast flaske. Routin kan fås i flasker der indeholder 100 cl. eller 25 cl. Og der findes pumper til begge størrelser.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér