Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

God kaffesirup, Dk's største udvalg - Priser fra 45,-

1883 Routin kaffesirup er lavet på rørsukker og vand fra de franske alper, de er uden konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. 1883 Routin kaffesirup er også gluten, HFCSG og gluten fri også er de KSA kosher og veganer godkendt.


Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

1883 Routin sirup Philibert Routin

1883 kaffesirup er vores bedst solgte sirup mærke, og er et meget kendt fransk sirup mærke, faktisk det ældste i verden, som laver nogle af de lækreste kaffesirupper. Som navnet indikerer, så blev firmaet stiftet i 1883, og manden der skabte det hed af Philibert Routin, en utrolig begavet *herbalist (*Er en der bruger planter og urter til helbredelse) han brugte 35 forskellige plante arter fra de franske alper, og de blev en god grobund for firmaets sirupper, som de producerer den dag i dag.  Det er altså et firma med mange års erfaring og er dygtige inde for deres felt. De er med deres pæne, simple og slanke design også perfekte at have stående i køkkenet, bag baren eller på caféen, så man nemt og overskueligt kan se hele sit udvalg, og hvis man har mange flasker, kan man nemt arrangere dem på en flaskerack.

Alle deres flasker er lavet i glas, bortset fra den sukkerfrie serie, som kommer i plastik flasker. Til alle flasker kan du købe en doserings pumpe, denne skal trykkes let på flasken, og når den sidder på flasken, kan du nemt og hurtigt skænke din sirup med et pump.


Sirup uden farvestoffer og kolesterol

Alle sirupper fra 1883 Routin er lavet på rørsukker og vand fra de franske alper. Derudover har de en masse meget fornemme fødevare mærkninger.
1883 Routin har ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. Du får kun frugtsukker som understreger den naturlige sødme du får i de forskellige smagsvarianter. Derudover er bære stort set alle deres sirupper også disse fødevaremærkninger.

KSA Kosher godkendt kaffesirup

En diæt lov der beskæftigede sig med fødevare som jøder har tilladelse til at indtage.

Veganer Approved kaffesirup

Det hjælper forbrugere med hurtigt at identificere veganske varer, mens de handler, og foretage indkøb, der stemmer overens med deres værdier.

HFCS fri kaffesirup

Høj fructose majs sirup, også kendt som glucose-fructose , isoglucose og glucose-fructose sirup. Et sødemiddel der er fremstillet på maj stivelse

Gluten fri kaffesirup

Gluten er et protein der findes i kornsorter som hvede, byg og rug. Mennesker med sugdommen cølliaki kan ikke tåle gluten.

GMO fri kaffesirup

GMO er en forkortelse for genmodificeret organisme. Det dækker over en række planter, bakterier og andet, der har fået deres arvemateriale (altså deres gener) ændret, enten ved at få fjernet eller tilført et ekstra gen, eller ændret på et eksisterende gen.

Under hvert produkt vil det fremgå om din sirup har et eller flere af disse fødevaremærkninger.


1883 Routin sukkerfri kaffe sirup

Du kan få fire lækre sukkerfrie kaffesirupper i 1883 Routin serien. Smagsvarianterne er karamel, vanilje, chokolade og hasselnød. Så ønsker du at nyde en god is kaffe eller en varm kop kaffe, med et pift kan du gøre det uden at få dårlig samvittihed.

Du kan se hele vores udvalg af sukkerfri kaffe sirup her. 1883 Routin sukkerfri kaffe sirup, kommer i en pet flaske.

Opskrifter med kaffe sirup

Under hver eneste smagsvariant kan du finde is, kaffe, kage, grød, drinks og cocktails opskrifter. Så er du på udkig efter ny inspiration kan du finde det her. Du kan udskifte som du lyster, så finder du en opskrift med chokolade, men elsker karamel, skifter du blot den valgte sirup ud.

Du kan også besøge 1883 Routin officielle hjemmeside, for mere inspiration.