Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af blomster og plante sirup fra 1883 Routin

Her finder du et stort udvalg af 1883 Routin sirup, lavet på blomster og planter. Rørsukker sirup er et must i mange drinks og cocktails, du kan se opskrifter under hvert produkt


Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

1883 Routin sirup Philibert Routin

1883 sirup bruges som ofte til drinks, cocktails, safter og lemonader og er vores bedst solgte sirup mærke. Det er et meget kendt fransk sirup mærke, og også det ældste i verden, som navnet indikerer, så blev firmaet stiftet i 1883, og manden der skabte det hed af Philibert Routin, en utrolig dygtig og begavet *herbalist (*En Herbalist er en der bruger planter og urter til medicin som helbredelse) Philibert brugte 35 forskellige plante arter fra de franske alper, og de blev en god grobund for firmaets sirupper, som de producerer den dag i dag.  Det er altså et firma med mange års erfaring og er utrolige dygtige inde for deres felt. De er med deres pæne, simple og slanke design også perfekte at have stående i køkkenet, bag baren eller på caféen, så man nemt og overskueligt kan se hele sit udvalg, og hvis man har mange flasker, kan man nemt arrangere dem på en flaskerack.

Alle sirupper med plante, blomster og nødde smag kommer i en glasflaske. Til alle flasker kan du købe en doserings pumpe, denne skal trykkes let på flasken, og når den sidder på flasken, kan du nemt og hurtigt skænke din sirup med et pump.


Blomster sirup uden farvestoffer og kolesterol

1883 Routin sirup er lavet på rørsukker og vand fra de franske alper. Derudover har de en masse meget fornemme fødevare mærkninger. 1883 Routin har ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. Du får kun frugtsukker som understreger den naturlige sødme du får i de forskellige smagsvarianter. Derudover er bære stort set alle deres sirupper også disse fødevaremærkninger.

KSA Kosher godkendt sirup

En diæt lov der beskæftigede sig med fødevare som jøder har tilladelse til at indtage.

Veganer Approved sirup

Det hjælper forbrugere med hurtigt at identificere veganske varer, mens de handler, og foretage indkøb, der stemmer overens med deres værdier.

HFCS fri sirup

Høj fructose majs sirup, også kendt som glucose-fructose , isoglucose og glucose-fructose sirup. Et sødemiddel der er fremstillet på maj stivelse

Gluten fri sirup

Gluten er et protein der findes i kornsorter som hvede, byg og rug. Mennesker med sugdommen cølliaki kan ikke tåle gluten.

GMO fri sirup

GMO er en forkortelse for genmodificeret organisme. Det dækker over en række planter, bakterier og andet, der har fået deres arvemateriale (altså deres gener) ændret, enten ved at få fjernet eller tilført et ekstra gen, eller ændret på et eksisterende gen.

Under hvert produkt vil det fremgå om din sirup har et eller flere af disse fødevaremærkninger.


Opskrifter med blomster sirup

Under hver eneste smagsvariant kan du finde drinks, smoothies, milkshake, grød, lemonade, saft og cocktail opskrifter. Så er du på udkig efter ny inspiration til en dejlig kold lemonade eller en god cocktail kan du finde det her. Du kan udskifte som du lyster, så finder du en opskrift med lavendel men bedre kan lide viol, skifter du blot den valgte sirup ud.

Du kan også besøge 1883 Routin officielle hjemmeside, for meget mere inspiration til din næste drik.