Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

God sukkerfri kaffesirup, vælg mellem chokolade, hasselnød karamel eller vanilje

Drik en is kaffe med god samvittighed, 1883 Routin og Monin har et fint udvalg af sukkerfri kaffesirup. Dag til dag levering på 1883 Routin

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Monin sukkerfri kaffesirup

Monin laver tre forskellige smagsvarianter sukkerfrie kaffesirupper. Alle tre varianter kommer i en glasflaske på 70 cl. Til Monin kan du få en doseringspumpe der enten pumper 1 cl. eller 0,5 cl.

Alle smagsvarianter kan du bruge til: Kaffe, smoothies, milkshake, som topping på grød og yoghurt. Du kan også anvende dem i brød og kager.


Monin sukkerfri vanilje kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med vanilje smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri vanilje sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af vanilje, skyldfri!

Smagsnoter: Forbedret smag af vaniljestang forbundet med eksotiske smag. Langvarig sød fornemmelse.

Monin sukkerfri hasselnød kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med hasselnød smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri hasselnød sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af hasselnød, skyldfri!

Smagsnoter: Frisk hasselnødsmag med et subtilt strejf af mandel og vanilje. Langvarig sød fornemmelse.

Monin sukkerfri karamel kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med karamel smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri karamel sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af karamel, skyldfri!

Smagsnoter: Kraftig, dyb lugt og meget specifik brændt karamelsmag. Langvarig sød fornemmelse