Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Adriatico klassisk ristet amaretto  SE PRODUKTVIDEO

Adriatico klassisk ristet amaretto
299,00 kr
Varenummer: 400-028

Adriatico klassik ristet mandel amaretto er lavet på udelukkende på gode råvarer. I centrum er selvfølgelig de lækre, ristede italienske mandler. Smagen afrundes af en lille knivspids havsalt, som giver denne amaretto en kraft. Adriatico har ingen kunstige smagsstoffer, abrikoskerner eller overdrevne sukkermængder tilsat, de har bare deres rigtig gode amaretto likør, ren og skær velsmag!
Farve: Mørkt rav. Duft: Overdådig duft af ristede mandler, vaniljestænger og kakao. Smagsnoter: Fedmefuld og med god sødme, som dog ikke overtager den fine, næsten florale smag af mandel, brunt sukker, kanel og kakao. Serveringsforslag: Nyd den rent, evt. let afkølet, efter et godt måltid eller prøv den i cocktails. Se drinks opskrift længere nede.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Lavet på: Mandel
Land: Italien
Region: Puglia
Alkohol: 28%
Indeholder: 70 cl.


Adriatico er en revolution indenfor den klassiske amaretto likør. Ønsker du et opgør med den klassiske lidt for søde, og kunstige mandel likør, er dette virkelig en nødvendighed i din hjemme bar.  Amaretto Adriatico er lavet udelukkende på naturlige ingredienser, og uden nogen tilsatte aromaer. Mandlerne kommer fra Puglia i det sydlige Italien, og de ristes nænsomt før de macereres i spiritus og destilleres. En lille knivspids havsalt sætter prikken over i’et i denne likør. Denne klassiske udgave ledsages af en lidt lettere variant, en amaretto bianco (hvid), som er lavet på mandelmælk og med en lavere alkoholprocent. Begge udgaver kan nydes rent eller udfoldes i et væld af cocktails, som du kan få inspiration til her.

Amaretto sour:

5 cl. Adriatico klassisk amaretto
Pristpresset citronsaft
Æggehvider
1-2 dash angostura bitter
Isterninger

Kom alle dine ingredienser i en boston shaker med glas, shake grundigt i 20-30 sekunder, strainer over et afkølet coupeglas, og pynt med citron
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.