Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Angostura Aromatic Bitter 44,7 % - 20 cl.Angostura Aromatic Bitter 44,7 % - 20 cl.
123,75 kr
Varenummer: 910-001

Angostura Aromatic bitter - Den orginale. Angostura Bitter bruges til at skabe den rette balance og som smagsforstæker i din cocktail. Opskriften på denne lille sag er en yderst velbevaret hemmelighed, og et helt unikt blend af urter og krydderier.  Som en yderst koncentreret mikstur bruges Angostura Bitter udelukkende i små mængder, for at skabe den rette balance i din cocktail. 20 cl er nok til mere end 200 cocktails. Når du ser dash angivet i en cocktail opskrift betyder det altså, at du skal bruge f.eks et dash (altså én dråbe) af denne bitter.
Tip: Angostura aromatic bitter er også super velegnet til madlavning, da den har så kraftuld smag.


 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Alkohol: 44,7% Indhold: 20 cl. Farve: Mørk Låg: Skruelåg Land: Caribien Region: Trinidad


Drinks opskrift på Old Fashioned

5 cl. Bourbon
1 - 2 Dash Angostura Bitters
1 Sukker knald
Appelsin skal
En stor isterning

Start med at væd din sukkerknald med Angostura Bitters, læg sukkerknalden i bunden af et Nachtmann Aspen lowballglas, og tilsæt din bourbon, rør omhyggeligt til hele din sukkerknald er opløst - Vrid din appelsinskal ud over din cocktail. Appelsinskal indeholder nogle fantastiske olier, som vil give din cocktail prikken over i'et. Garnish med appelsinskal og server din cocktail på en serviet.


Drinksopskrift på Champagne cocktail:

  • 2 cl. Remy Martin cognac VSOP
  • Champagne
  • 1-2 Dash Angostura bitter
  • 1 tsk. Rørsukker

Hæld rørsukker i et Chef & Sommelier flute champagneglas, dryp dine dash ned i rørsukkeret, og tilsæt så din Remy Martin cognac. Top til sidst med champagne. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.