Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Briottet creme de melon likør - 70 clBriottet creme de melon likør - 70 cl
179,00 kr
Varenummer: 400-030

Dejlig sød creme de melon likør, med god smag af gul honningmelon.  Når en likør hedder ”creme de” får du en likør, der har tilsat ekstra meget sukker, så den næsten har sammen konsistens som en sirup. Det er dog vigtig at nævne at du ikke får en melon creme, men at det i dette tilfælde er den tykke konsistens.
Briottet er en franks familie virksomhed der blev oprettet tilbage i 1836.  

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:

Farve: Gylden gul Duft: Sød melon Smag: Sød og dejlig rund smag med gul melon  Indeholder: 70 cl. Alkohol: 16% Låg: Skrue Flaske: Glas Land: Frankrig Region: Bourgogne


Drinks opskrifter med melon likør

Sweet melon:

2 cl. Briottet melon likør
2 cl. Vodka
6 cl. Ananas juice

Afkøl et coupe cocktailglas
Fyld en shaker med isterninger, og kom dine ingredienser i. Shake i 10-20 sekunder
Strain over i dit coupeglas

Sommer aperitif:

4 cl. Briottet melon likør
Danskvand
2-4 mynte blande
2 lime

Fyld et vinglas med isterninger
Kom melon likør i, og top med danskvand
Pynt med lime og mynte og sugerør 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.