Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Cdi Tricorne hvid romCdi Tricorne hvid rom
299,00 kr
Varenummer: 200-008

Compagnie des Indes Tricorne Blanc/ blanco hvid rom, kært barn har mange navne, er en utrolig spændende hvid rom lavet på tre forskellige slags destillater.
Den er lavet på rom fra frisk sukkerrørssaft, rom fra melasse og batavia arrack (en pot still-spiritus fra Indonesien lavet på melasse). Et betagende, internationalt romblend der laver fantastiske i en klassisk daiquiris og ikke mindst alle tiki-cocktails.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Alkohol: 43% Indeholder: 70 cl. Farve: Klar SmagSødmefuld med noter af grønne bananer, mynte og nyslået græs. Duft: I næsen finder man frisk sukkerrørssaft og masser af frugtige noter af hindbær, bananer, kirsebær og blommer. Land: Caribien Region: - Flaske: Glas Låg: Skrue Produktype: Rom

Compagnie des Indes er en uafhængig aftapper. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa.
På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen, lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien. Disse bliver alle tappet under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som single casks, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

En virkelig spændene hvid rom, som smager fantastisk.


Drinksopskrift på daiquiri

5 cl. Compagnie des Indes Tricorne hvid rom
2 cl. Friskpresset lime
1,5 cl. 1883 Routin rørsukker sirup

Se en masse opskrifter med rom her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?