Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Choya umeshu ekstra years - 70 clChoya umeshu ekstra years - 70 cl
229,00 kr
Varenummer: 400-003

Japansk umeshu choya likør. En traditionel Japansk frugtlikør lavet på Umefrugt. Brugt traditionelt i Japan som en nightcap, da den har en højt indhold af antioxidanter og derved menes at have en helsebringende effekt. Umefrugt er en asiatisk blommeart, der ligner en blanding af blomme og abrikos. Velegnet til: Brugt traditionelt som nightcap i Japan, men fungerer godt i Cocktails eller til alverdens desserter.
Prøv den sammen med Artisan pink citrus

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:

Farve: Gullig Duft: Med det samme fornemmes en intens sødme, med noter af mandel og marcipan, der er udbalanceret af en frisk syrlighed. Smag: Likøren har en perfekt balance mellem den frugtige Ume og den vinøse alkohol, der lagres på hele frugter. Den delikate, friske syre i frugten og den forfriskende smag stimulerer appetitten. Indeholder: 70 cl. Alkohol: 17 % Låg: Push up Flaske: Glas 


Opskrifter med Choya umeshu ekstra years

Pink citrus:

4 cl Choya umeshu ekstra years
Friskpresset citron
Artisan pink citrus tonic

Kom isterninger i et glas, pres en halv citrus ud i glasset.
Kom Choya umeshu ekstra years i, og top med artisan pink citrus tonic.
Omrør med en barske

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?