Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Citadelle Jardin d'éte sommer gin 70 cl.Citadelle Jardin d'éte sommer gin 70 cl.
299,00 kr
Varenummer: 500-014

Citadelle Jardin d'éte sommer gin er en fantastisk gin der smager af sommer, den er lavet på melon, yuzu, citron og appelsin, 22 botaniske planter og selvfølgelig enebær. En gin der er lavet på inspiration fra Citadelles have i Château de Bonbonnet. Når du åbner låget og dufter til denne gin er det som at få et duftende postkort fra det sydvestlige Frankrig.
Tildelt guldmedalje: Ved International Spirits Challenge en af ​​verdens største spirituskonkurrencer.
Dobbelt guldmedalje: Ved San Francisco World Spirits Competition.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Farve: Klar Duft: Frisk og intens, den åbner med noter af enebær og citrusfrugter (yuzu og appelsinskal, kandiseret citron) suppleret med blomsten viol og fennikel med de bløde krydderier og lakrids. Smag: Meget delikat og med en smuk friskhed, den følger den blomstrede profil af næsen, men på et spicier og frugtagtig udtryk med mandarin, melon og cubeb. Det udvikler sig med noter af angelica, muskatnød, orris rod og stjerneanis. Indeholder: 70 cl. Alkohol: 41,5% Låg: Skrue Flaske: Glas Land: Frankrig Region: Cognac Fremstillet på: Krydderi 


Klassisk gin og tonic

5 cl. Citadelle Jardin d'éte sommer gin
Artisan tonic water

Fyld et highball glas med isterninger
Kom gin i dit glas, og top med Artisan tonic water
Pynt med en skive citron eller lime

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?