Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Cointreau Triple Sec Likør 40% - 70 clCointreau Triple Sec Likør 40% - 70 cl
229,00 kr
Varenummer: 400-021

Cointreau - en skøn triple sec likør med appelsin smag.


Prøv vores fantastiske tripel sec likør lavet på brandy og cognac - Pierre Ferrand dry curaco 


Den kendte og elskede triple sec likør, som du helt sikkert har set i barskabet hos dine forældre - Denne likør er god i rigtig mange drinks, f.eks. Cosmoplitan - men nydes også rent med isterninger eller i kaffen (French Coffee). 


Cointreau er en af de ældste og nok også en af de mest kendte orange likører. Cointreau kan derimod betegnes som en triple sec, og hed da også oprindeligt Curaçao Blanco Triple Sec. Cointreau er destilleret 3 gange - I denne Likør anvender man 2 typer appelsiner, nemlig både de sure og de søde.


Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Farve: Klar
Låg: Skruelåg


Tip: Se drinksopskrifter med cointreau længere nede i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerCosmopolitan drinksopskrift:

  • 2 cl. Cointreau
  • 4 cl. Skyy vodka
  • 4 cl. Tranebær juice
  • 2 cl. Frisk presset limesaft.
  • Appelsin

Fyld en shaker med is, hæld alle dine ingredierser i, og shake grundigt. Strain over et cocktail glas, og klem appelsin båden over dit cocktailglas. Køb Cosmopolitan drinks pakke her.

Orangeknas shot:

  • 2 cl. Couintreau
  • 4 cl. Kakao mælk
  • ½ tsk Rørsukker

Cointrau og kakaomælk shakes i en shaker med isterninger, serveres i et shotglas, inden servering drysses lidt rørsukker på toppen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister