Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Drumshanbo single pot still whiskeyDrumshanbo single pot still whiskey
499,00 kr
Varenummer: 700-002

Må vi først lige anerkende at denne whisky opnåede 92 point , ved whisky og rom Magasinet i august 2020. Drumshanbo er den første whisky fra Connacht i 105 år, Drumshanbo Single Pot Still Whiskey er lavet på en blanding af irsk maltet byg, umaltet byg og Barra-havre. Den umaltede byg er et unikt irsk touch, den er destilleret 3 gange og er efterfølgende lagret på både bourbonfade fra Kentucky og oloroso sherryfade. 
Duft: Mild og imødekommende duft af tørret frugt, marmelade og vanilje. Smagsnoter: Fyldig og cremet, med noter af figen, appelsinmarmelade, egetræ og vanilje. Farve: Gylden. Tip: Bør nydes rent.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDrumshanbo single pot still whiskey

The Shed Distillery ligger i den lille irske landsby Drumshanbo. Destillationen foregår på små kobber-pot stills, med stor omhu og lokale ingredienser. Den første whiskey blev tappet i 2019. Så Druhansbo er en helt ny spiller på whisky markedet.

Alkohol: 43%
Indhold: 70 cl.
Land: Irland

Se Drumhansbo gin her. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?