Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Gin og tonic gaveæske

Gin og tonic gaveæske
350,00 kr
Varenummer: cock-0007

Flot gin og tonic gaveæske med Radius agurk gin batch 0022, og artisan tonicvand.
Batch 0022 er en rigtig god forårs- og sommer gin, da den er utrolig frisk, let med noter af agurk, citrongræs, citronskal og havtorn. Den dufter helt fantastisk af agurk, enebær og ikke mindst syrlige sommer modne citroner.
2 x Artisan klassisk tonicvand, En utrolig ren klassisk london tonic water, den har en kompleks smag af naturlig citrus aromaer og botaniske noter - Hvilket gør den perfekt til en premium gin der er tør. Et suverænt oplagt bud på en helt klassisk tonicvand som har tilpas af sødme i sig. I denne tonicvand er der brugt en naturlig kininkilde fra rå cinchona barkekstrakt - dette giver en meget mere glat kinin-smag.
2 x Artisan skinny tonicvand som har en naturlig blanding af aromatiske botanikvarer, specielt udvalgte appelsiner og citroner, kombineret med lavere mængde frugtsukker, for at afbalancere kinins sprødhed med en afrundet eftersmag der giver en tør finish. Indeholder ubetydelige mængder fedt, mættet protein og salt - Artisan Drinks Skinny London Tonic er til dig, som foretrækker en tonic på den tørre side. Artisan Skinny London tonic water indeholder under halvt så meget sukker som firmaets Classic London Tonic.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Sådan laver du en rigtig god Gin & Tonic:

  • Hæld isterninger i dit cocktail glas.
  • Skræl skrællen af en agurk og læg dem i dit glas.
  • 4 cl. Gin hældes i dit drinks glas
  • Placer nu din barske i glasset og hæld dit tonic water ned af din barske som var det et afløbs rør - På den måde afgasser du din Tonic water.
  • Server straks

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér