Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Gin og tonic smage pakke, Radius og ArtisanGin og tonic smage pakke, Radius og Artisan
299,00 kr

Pris som konfigureret: 239,20 kr

Varenummer: Cock-0005

Rigtig fint gin og tonic smagesæt, hvor du får mulighed for at smage 4 rigtig gode dansk produceret gin med vores favorit tonic til. Hver gin indeholder 5 cl. og kan deles i to, så du og en heldig starut, kan nyde dem sammen.
Radius holder til i Præstsø, på sydsjælland og deres gin bærger stor præg af deres videnskablige tilgang til destillering af spiritus. Det fremhæver de enkelte smage og de gode råvarer. Alt er håndlavet og de følger hele produktionen tæt, med både sanser og hænder. To af disse gin som du skal smage i denne pakke, er lavet på nedfalds og overskudsæbler fra lokal området. Og i 2020 brugte de 42 tons æbler i deres produktion. Læs meget mere om hver enkelt gin og se drinks opskrifter længere nede.

Radius distillery gin, smagesæt 4 x 5 cl   +0,00 kr
Artisan klassisk london tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Artisan skinny london tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Artisan pink citrus tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Artisan agave lemon tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 239,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerSådan laver du en rigtig god Gin & Tonic:

  • Hæld isterninger i dit drink glas.
  • 2,5 cl. Gin hældes i dit glas
  • Placer nu din barske i glasset og hæld halvdelen af din tonicvand ned af din barske som var det et afløbs rør.
  • Pynt med garnisher
  • Server straks

Radius Batch no. 0010 og Artisan agave tonic

Radius Distillery Batch No. 10 er en moderne fortolkning af en klassisk London Dry gin, med fokus på de smagsnoter der har sikret den sin popularitet de sidste mange hundrede år. Batch No 10 har en signifikant smag af solmodne enebær, matchet af kardemomme, angelikarod og citron.
Artisan agave tonic er lavet på modne citroner, agavesirup og har et strejf af chili. Smagen er tør, og frisk og en smule syrlig, eftersmagen har en varm note af chili og havsalt.

Pynt med citron


Radius Batch no. 0018 og Artisan pink citrus tonic

Radius Distillery Batch No. 18 er en fantastisk gin med et stort fokus på danske æbler fik Radius Distillery Batch No. 18 dommernes opmærksomhed ved “San Francisco World Spirits Competition”. Den flotte sølvmedalje er et bevis på, at danske æbler virkelig har en plads i ginuniverset. Ginnen bærer sin aroma fra både rosenknopper, fennikel, enebærret og citronskaller - men i centrum er det gamle danske æble, Holsteiner Cox, der er gennemgående i både aroma og smag.
Artisan pink citrus tonic er en frisk sofistikeret lemonade lavet på lyserød grapefrugt, blodappelsin og sol modne citroner og et strejf af basilikum. En tonic der er så frisk den kan løfte dit humør.

Pynt med citron


Radius Batch no. 0022 og Artisan klassisk tonic water

Radius Distillery Batch No. 22 er en dansk dry gin. I smagen er den let og aromatisk, med noter af agurk og citrongræs i front, efterfulgt af friske hints af citronskal og havtorn. Batch No 22 matcher foråret og sommeren og i en gin-tonic med masser af is, et par peberkorn og en sammenrullet agurkeskive har man en sikker crowd pleaser.
Artisan klassisk tonic er en utrolig ren klassisk London tonic water, den har en kompleks smag af naturlig citrus aromaer og botaniske noter - Hvilket gør den perfekt til en premium gin der er tør. Et suverænt oplagt bud på en helt klassisk tonicvand som har tilpas af sødme i sig. I denne tonicvand er der brugt en naturlig kininkilde fra rå cinchona barkekstrakt - dette giver en meget mere glat kinin-smag.

Pynt med agurk


Radius Batch no. 0029 og Artisan skinny tonic

Batch No. 29 fra Radius Distillery er en let tilgængelig og læskende gin. Smagen har eftertryk på æble: det er sorterne Rubens og Ahrista, som tilfører sød frugtfylde til denne gin. Æblenoterne ledsages af citron, havtorn og svag ingefær. Server med masser af is, en halvtør tonic og en æbleskive lavet med mandolinjern. Undgå at putte ekstra citron i – ginnen har rigeligt.
Artisan skinny tonic har en naturlig blanding af aromatiske botanikvarer, specielt udvalgte appelsiner og citroner, kombineret med lavere mængde frugtsukker, for at afbalancere kinins sprødhed med en afrundet eftersmag der giver en tør finish. Indeholder ubetydelige mængder fedt, mættet protein og salt - Artisan Drinks Skinny London Tonic er til dig, som foretrækker en tonic på den tørre side. Artisan Skinny London tonic water indeholder under halvt så meget sukker som firmaets Classic London Tonic.

Pynt med æble

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister