Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Glutenfri vodka 70 clGlutenfri vodka 70 cl
169,00 kr
Varenummer: 100-005

Denne vodka forhandles ikke længere ved Mixmeister da den er Russisk


En ægte, GMO og glutenfri vodka, lavet på lokalt fremskaffet korn. Nyd den med alle dine venner! Duften er ren og, og ensartet, og har en note af frisk lime. Smagen er både glat og ren, og giver en frisk gane, efter smagen er varm og lidt fyrrig.


Info:
Glutenfri
Alkohol: 40 %
Indeholder: 70 cl.
Farve: Klar
Låg: Skrue 


Tip: Du bør altid smage din spiritus ren i et smageglas, kun på den måde, kan du fornemme alle noter på både smag og duft. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerNyd din spiritus i det helt rigtige smageglas.

Vodka kan både nydes rent eller i drinks og cocktails. Og må vi på det kraftigste anbefale dig, at du altid smager på din rene vodka inden du begynder at lege bartender. En vodka, kan i det rigtige smageglas virkelig smage fortræffeligt.

Som udgangspunkt findes der to typer romglas, et med stilk og et uden stilk – Men der er ikke noget der er mere korrekt end andet. Fælles for et godt smageglas er dog at glasset er formet som en tulipan. Tulipan formen gør at aromaer fra spiritussen kommer til sin ret når duften rammer din næse.

Vi anbefaler at køber et smageglas der kan indeholde minimum 12 cl. Det er vigtigt at glasset er stort nok til at du kan svinge din vodka i glasset og derved ilte det korrekt.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister