Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Hepple sloe gin med havtornHepple sloe gin med havtorn
389,00 kr
Varenummer: 500-003

Hepple sloe gin med havton er inspireret af vildnisset omkring Hepple Estate i Northumberland National Park, en sloe gin med et sandt bærparadis fyldt med enebær, slåen og hvidtjørn. Når man fremstiller et Hepple produkt bruger man tre forskellige slags destillationsmetoder, og efterfølgende hviler ginnen på bærrene i 6 måneder, hvor den infuseres og får dens dybde og sødme. Vi anbefaler artisan tonic til Hepple sloe gin. Farve: Dyb bordeauxrød. Duft: Underskøn duft af marcipan, enebær, rød frugt og et hint af kakao. Smagsnoter: Saftige noter af blomme og stenfrugt, med mandel og friske strejf af enebær i baggrudnen.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:
Alkohol: 30%
Indhold: 50 cl.
Prop: Kork
Land: England


Hepple Spirits har base i Northumberland National Park på grænsen mellem England og Skotland.

Her gør man tingene lidt mere anderledes end på de fleste andre gin destillerier. At lave en flaske Hepple tager 5 gange så lang tid, som en konventionel flaske gin. Hos Hepple har man nemlig suppleret den klassiske destillation i opvarmede kobberkedler med både vakuumdestillation og en proces der kaldes ”supercritical extraction”. Denne ret komplicerede teknik giver Hepple mulighed for at trække mange smagsstoffer ud af ingredienserne uden at de tilberedes eller ændres smag. Resultatet er en gin, der smager så friskt og kraftigt, som stod du selv midt i enebærkrattet. Mums

Tip: Fås også som Hepple gin eller som Hepple douglas fir vodka.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister