Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Irish coffee drinkspakke, med whisky, glas og sugerørIrish coffee drinkspakke, med whisky, glas og sugerør
379,00 kr

Pris som konfigureret: 379,00 kr

Varenummer: Cock-0023

Irisk kaffe er en varm drik bestående af brun farin, whiskey og varm kaffe – Toppet med flødeskum. Mums!
Hele denne herlighed skal selvfølgelig serveres i et helt særlig irish coffeeglas og nydes af et metal sugerør. Et typisk Irish coffee glas har en fin lille hank, hvilket er ret praktisk grundet den varme kaffe. 
Det der gør denne drik til noget helt specielt, er sammenspillet mellem den stærke kaffe, den varme whisky og sødmen fra sukkeret og flødeskummen, og nu vi er ved flødeskummet, mener vi her ved Mixmeister at det er den vigtigste ingrediens, den har nemlig en helt særlig funktion, den ligger sig som et stabilt låg, hvilket gør at alkoholen ikke fordamper.
Et særligt lille tip: Forsøg at undgå at rør for meget i din irish coffee, jo mindre du rører jo bedre en smags- og duftoplevelse vil du også opnår, når den varme kaffe og whiskey drikkes igennem den kolde flødeskum.

 
Beskrivelse

DetaljerPakke indeholder:

4 x Irish coffee glas, 4 x metal sugerør, 1 x Loch lomond signature scotch blended whisky


Den bedste drinksopskrift på irish coffee

4 cl. whisky
10 cl. Stærk kaffe
2 tsk. Brun farin
Let pisket flødeskum

Kom whisky i dit glas
Tilsæt brun farin, og kaffe og rør godt rundt med en barske til dit sukker er opløst
Hæld forsigtig din fløde i glasset, brug evt. din barske. Dit flødeskum skal lægge sig som et låg oven på kaffen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?