Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lucano cordial kaffe likør 26% - 70 clLucano cordial kaffe likør 26% - 70 cl
179,00 kr
Varenummer: 400-016

Intens kaffe likør fra Lucano


Denne kaffe likør fra lucano er vores bedste kaffe likør og slår de almindelig med flere længder, ene og alene fordi den smager som en velbrygget stærk kop kaffe. Lavet i Italien, og er fremstillet på kaffe og krydderier. Nydes rent, den smager bare så godt, eller i en klassisk espresso martini, eller sammen med en god sød dessert.


Info:
Smagsnoter: Intens espresso, med skønne bløde noter af vanilje og kakao
Alkohol: 26 %
Indhold: 70 cl. 
Låg: Skruelåg
Farve: Mørk, næsten sort


Tip: Mangler du et barsæt til en espresso martini, se et begynder venligt barsæt her. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en espresso martini?

En espresso martini, er en kold kaffe cocktail lavet med vodka. Den har intet med en klassisk martini at gøre, da den er lavet på gin og vermouth.
Grunden til at den har fået lov til at være med i martini familien er, at den er serveret i et smukt martini glas. Den klassiske kegle formet cocktailglas på stilk.

En espresso martini laves i en shaker, og har en skum lysebrun skumkant på toppen. Du kan pynte med hele eller knuste kaffebønner. På billedet har vi valgt at servere vores espresso martini i det smukke coupecocktailglas fra Nachtmann palais

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?