Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mai Tai drinkspakkeMai Tai drinkspakke
600,00 kr

Pris som konfigureret: 600,00 kr

Varenummer: Cock-0020

Sættet har en værdi af 668,-, spar over 10%
Drinken Maï Taï blev første gang nævnt helt tilbage i 1940, i Californien.
Maï Taï slog først rigtigt igennem i slutningen af 1950'erne da tiki fester kom frem. Drinken Maï Taï tog især fart da den blev nævnt i Elvis Presley's film, Blue Hawaii. Der findes et utal af måder at lave en Maï Taï på. Vi har selvfølgelig testet de forkellige opskrifter for dig, og sammensat et komplet cocktailsæt med de ting, som vi mener giver den bedste Maï Taï. 

 
Beskrivelse

DetaljerSættet indeholder:
1x Plantation mørk rom - 70 cl 
1x Pierre ferrandy dry curacao likør - 70 cl 
1x 1883 Routin Rørsukker sirup - 1 Liter
1x 1883 Routin mandel sirup  - 1 Liter

Se flere drinks opskrifter og læs historien om de enklete produkter, hvis du følger linket 


Opskrift på Mai tai:

5 cl. Plantation mørk rom
1,5 cl. Pierre ferrandy dry curacao likør
0,5 cl. 1883 Routin Rørsukker sirup
1,5 cl. 1883 Routin Mandel sirup
2,5 cl. Frisk presset limesaft

Ingredienserne fyldes i en shaker som er fyldt med is. Shake den godt.
Serveres i et cocktail glas med isterninger
Pynt med mynte og lime


HVAD ER TIKI DRINKS OG COCKTAILS?

Tiki drinks og cocktails, er en samlet betegnelse for eksotiske drinks. Du skal simpelthen bare forstille dig du står på en Hawaii strand, med en blomsterkrans om halsen.
Tiki cocktails bliver serveret i hurricane cocktails glas eller keramik glas formet som dødningehoveder, eller ansigter, som en totempæl.

Kokos, ananas, mandel, rom og appelsin indgår er nogle af de smage som bliver anvendt i disse drinks, og den bedst kendte tiki smag er den klassiske Pina colada, eller Mai tai.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?