Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mojito drinkspakkeMojito drinkspakke
299,00 kr

Pris som konfigureret: 239,20 kr

Varenummer: Cock-0021

Mojito stammer fra Cuba og er deres signatur cocktail. Den præcise oprindelse af drinken er ukendt, men man har fundet de første fortællinger om den tilbage i 16. århundrede tallet.
Mojito er en fantastisk cocktail lavet på rom, rørsukker, frisk mynte, lime og så det vigtigste, knust is.
Hvilken rom skal man bruge til en mojito? Vi anbefaler at du bruger Plantation 3 stars, som er en hvid rom. Den smager bare mega godt. Det er vigtigt at du ”nulrer” dine mynteblade før du muddler dem, så frigiver du en masse lækre smag stoffer. Se opskrift længere nede.

Plantation 3 stars hvid rom 41,20% - 70 cl.   +0,00 kr
Limesaft ponte sisto - 1 liter   +0,00 kr
Rørsukker - 750 g.   +0,00 kr
San Pellegrino Danskvand - 50 cl.   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 239,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerMojito drinksopskrift:

4-5 cl. Hvid rom  Rom.
10-12 friske mynteblade.
1 frisk lime i både.
1 tsk. rørsukker
Knust is.
Danskvand efter behov.

Cocktail glasset fyldes med mynte, rørsukker og lime både.
Brug morteren til at presse smag og saft ud af din mynte og lime.
Fyld nu cocktail glasset med knust is.
Rom hældes i og der røres med barskeen.
Tilføj til sidst danskvand efter smag og server med et sugerør og en serviet under glasset. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?