Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Mojito drinkspakke

Mojito drinkspakke
495,00 kr
Varenummer: cock-0015

Komplet Mojito drinkspakke. Den lækre drink Mojito stammer fra Cuba, hvor den var den berømte forfatter Enerst Hemingways favoritdrink. Det forstår vi godt her på Mixmeister. Mojito er nemlig den perfekte kombination af sødme og stærk alkohol. Den får os altid til de sydlige himmelstrøg og rytmiske dansetrin. Skal det være nemt at forkæle dine gæster med en mojito? Vi har samlet alt du skal bruge til den populære drink mojito i vores luksus mojito cocktailsæt. Der findes et utal af forskellige opskrifter på mojito, som dog altid indeholder lime, rom og mynteblade. Vi vil dog vove at påstå, at vi har verdens bedste opskrift på mojito, se den i beskrivelsen.  


  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerI denne drinkspakke får du: 
1 flaske Plantation hvid rom - 70 cl. 3 flasker San Pellegrino danskvand. 1 pose med rørsukker, 1 isknuser. 1 muddler i sort


Mojito Opskrift:

 • 4-5 cl. Hvid rom  Rom.
 • 10-12 friske mynteblade.
 • 1 frisk lime i både.
 • 1tsk. rørsukker
 • Knust is.
 • Danskvand efter behov.
 • Glasset fyldes med mynte, rørsukker og lime både.
 • Brug morteren pres smag og saft ud af mynte og limen.
 • Glasset fyldest med knust is.
 • Rom hældes i og der røres med barskeen.
 • Tilføj til sidst danskvand efter smag og server med en serviet under glasset. 
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister